Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

"Ο Άνθρωπος πεθαίνει Live και εμείς απλώς κοιτάμε"



"Aγαπητοί φίλοι απο την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ένας άνθρωπος έχει κατέβει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πατησίων 70, έχει στήσει μια σκηνή στο πεζοδρόμιο μέσα στο καταχείμωνο με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 0 και κάτω βαθμούς και εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του...

Ο Θοδωρής Τενέζος ξεκίνησε απεργία πείνας και όπως φαίνεται αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του, απο αγανάκτηση και αηδία για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Στο κείμενο που με αξιοπρέπεια μοιράζει στον κόσμο είναι ξεκάθαρος:

“Τα μεγάλα συμφέροντα με την ανοχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκαλούν ακρίβεια, οικονομική ανασφάλεια, κλείσιμο των μικρομεσαίων, ανεργία και φτώχεια”

Και τα αιτήματα, ξεκάθαρα και αυτά, αλλαγή της επιτροπής αυτής τώρα, έρευνα του καρτέλ χάλυβα και προστασία των θυμάτων διαφόρων καρτέλ δηλαδή όλων μας!

Και αναρωτιέμαι δεν ανησυχήσαμε όταν είδαμε το υποτιθέμενο φρέσκο γάλα να πουλιέται προς 1,30 το λίτρο ανεξάρτητα απο την εταιρία και τη μάρκα, δεν ανησυχήσαμε όταν είδαμε την βενζίνη να φτάνει συντονισμένα στο 1,5 ευρώ, όταν είδαμε την ντομάτα σε όλους τους πάγκους της λαϊκής να έχει επίσης 1,5 ευρώ, τα εισιτήρια στα καράβια, ένα κάρο προϊόντα στο super market όπως το λάδι τα μακαρόνια τα παξιμάδια, δεν υπαρχει πια καμμιά διαφορά στις τιμές λές και όλα έχουν την ίδια ποιότητα και το ίδιο κόστος παραγωγής!

Η ποιότητα μάλλον λίγο πολύ είναι ίδια αφου τα πάντα είναι ήδη μεταλλαγμένα και ποτισμένα με επικίνδυνα χημικά στα οποία φυσικά οφείλεται και η αύξηση των θανάτων απο καρκίνο.

Μας σκοτώνουν αργά και σταθερά μια χούφτα έλεεινοί χτικιάρηδες για να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη φιλοδοξία τους για περισσότερα λεφτά. Και κάτω απ’αυτούς μια στρατιά λαμόγια απ’αυτά που συναντάμε καθημερινά στις δημόσιες υπηρεσίες και σε άλλα ελεύθερα επαγγέλματα γιατροί, δικηγόροι, ταβερνιάρηδες, χασάπηδες..

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση? Ενας άνθρωπος πρώην επιχειρηματίας, με μια υγιή επιχείρηση που πρόσφερε δουλειά σε πάνω απο 200 οικογένειες, κάνει απεργία πείνας που μετά απο τόσες μέρες σε τέτοιες συνθήκες κινδυνεύει πλέον η ζωή του.

Και η ερώτηση είναι απλή: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ? Εχει δεν έχει δίκιο ο Χριστανός δεν θάπρεπε να το έχουν περάσει σαν είδηση ακόμη και στα ψιλά? Εχει βουήξει το σύμπαν, πάνω απο 650.000 έχουν περάσει σε κάποιο απο τις δεκάδες να μην πω εκατοντάδες Web Sites που αναμεταδίδουν ζωντανά την εικόνα του Θοδωρή Τενέζου που λιώνει μέρα με τη μέρα σε ένα πεζοδρόμιο..

Που είναι το Mega o Antenna to Alter o Alpha? Που είναι ο Sky και η καθημερινή? Που είναι ο Χατζηνικολάου, ο Ευαγγελάτος ο Τράγκας ο Κακαουνάκης όλοι αυτοί οι δημοσιογραφάρες που τους κάνουμε την τιμή να τους βλέπουμε και να τους ακούμε τόσα χρόνια?

Τι γίνεται θεωρούν ότι δεν αποτελεί είδηση? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? Εσείς δεν λέγατε Κύριε Καραμανλή ότι νοιάζεστε για όλους τους Έλληνες Πολίτες? Να τώρα που ένας συνάνθρωπος μας καταγγέλει με στοιχεία μια υπηρεσία που παρουσιάζεται σαν ανεξάρτητη αρχή με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια την επιτροπή ανταγωνισμού.

Αν θέλετε μπορείτε να τοποθετηθείτε δημόσια γράφοντας κάποιο σχόλιο στα παρακάτω links επώνυμα η ανώνυμα.

Το λιγότερο όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σε όλους..

Το παραπάνω email εστάλη και σε όλα τα ΜΜΕ.

Σχετικά links video και φωτογραφίες:

Απεργία πείνας για 14η μέρα ο Θεόδωρος Τενέζος - Camera live απο την Πατησίων

Θοδωρής Τενέζος: Αγγελόπουλος - Στασινόπουλος πίσω απο τα καρτέλ του χάλυβα

Θεόδωρος Τενέζος: Αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας μεχρι το τέλος..

Θοδωρής Τενέζος - Ο Άνθρωπος πεθαίνει και εμείς απλώς κοιτάμε.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΡΤΕΛ: Τι κοινό έχουν με τις γάτες? Είναι και τα δύο Εφτάψυχα! Πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να το μάθουμε?

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ - LIVE ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ: Στις 630.000 έφτασαν οι επισκέψεις αλλά κανείς δεν είναι εκεί.."

Τα στοιχεία του Θεόδωρου Τενέζου:

Διεύθυνση: Πατησίων 70 στο πεζοδρόμιο

Τηλέφωνο: 698 200 92 87

Email: tenezos@hotmail.com


Aπο troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου