Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

"Δεν θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας"


"* Αναβολή της Εκθεσης αυτοκινήτου για το 2010
* Επιβεβαιώθηκε το "Car+Speed"
Υπέρογκο το κόστος συμμετοχής, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έφτανε και τις 300.000 ευρώ…
Αέρας ανανέωσης στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων με νέο Πρόεδρο

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η Διεθνής Εκθεση Αυτοκινήτου...
της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένη για το Νοέμβριο,επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει προ ημερών το «Car+Speed».
Αυτό αποφασίστηκε από την τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, αφού οι Ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες δε δύναται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να επιβαρυνθούν του υπέρογκου κόστους για τη συμμετοχή τους σε αυτή.
Ένα κόστος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έφτανε και τις 300.000 ευρώ…
Παράλληλα δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το Νοέμβριο ο νέος εκθεσιακός χώρος που κατασκευάζεται στο Αεροδρόμιο των Σπάτων, που θα φιλοξενούσε την Εκθεση αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι εισαγωγικές εταιρείες δεν έχουν καμία διάθεση να δαπανήσουν ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό για να φιλοξενηθούν τα περίπτερά τους κάτω από τις τέντες του «εκθεσιακού» χώρου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Νεο Δ.Σ. στον ΣΕΑΑ
Στο μεταξύ, αέρας ανανέωσης πνέει πλέον στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, μετά τις αρχαιρεσίες τις Πέμπτης. Ο Σ.Ε.Α.Α. έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως νέο Πρόεδρο, τον κο Γιώργο Βασιλάκη, ο οποίος καλείται (μαζί με το νέο Δ.Σ.) να ενδυναμώσει και πάλι έναν κλάδο που απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους, πιέζοντας και κυρίως προτείνοντας λύσεις διαφυγής από την κρίση."


του Τάκη Τρακουσέλλη

www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου