Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Προφυλακίστηκε ο διοικητής του Α.Τ. Κυψέλης

Προφυλακίστηκε ο διοικητής του Α.Τ. Κυψέλης






Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο διοικητής του Α.Τ. Κυψέλης, Δημήτρης Φώτου, ο οποίος πυροβόλησε καταστηματάρχη στην Πλάκα το απόγευμα τη περασμένης Παρασκευής, καθώς πριν από λίγο ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκισή του.

Υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη επικαλούμενος το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε πάρει τρίμηνη άδεια για αυτό το λόγο.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι δεν πυροβόλησε σε βάρος του ιδιοκτήτη της καφετέριας, αλλά ότι έριξε στον αέρα, όμως η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Γι' αυτό και ζήτησε να διενεργηθεί βαλλιστική εξέταση.

Την Παρασκευή, ο Αστυνόμος Α’ επέστρεψε στην εργασία του για πρώτη ημέρα ως διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης, μετά από αναρρωτική άδεια τριών μηνών που είχε πάρει για ψυχολογικούς λόγους. Επειδή ακολουθούσε αγωγή με αντικαταθλιπτικά, του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό του όπλο.

Εκκρεμεί έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. με την σε βάρος του κατηγορία του χρηματισμού, αλλά και από την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος.

Πριν από λίγες ημέρες είχε περάσει για να εξεταστεί από την αρμόδια Επιτροπή Υγειονομικού της Αστυνομίας και εκρίθη ικανός.

Την Παρασκευή, βρισκόμενος σε καφετέρια στην Πλάκα, ανέσυρε από ένα τσαντάκι το πιστόλι του και πυροβόλησε δύο φορές κατά του καταστηματάρχη, ο οποίος νοσηλεύεται.

Απο zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου