Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ανθρωποκυνηγητό στην Άρτα για τους 4 βιαστές της 32χρονης


"Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία της Άρτας για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που βίασαν από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση μία 32χρονη κοπέλα, που αντιμετώπιζε προβλήματα νοητικής υστέρησης. Ο βιασμός έγινε κάτω από το βλέμμα από του ανήμπορου να αντιδράσει υπερήλικα πατέρα της, ο οποίος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους αγνώστους, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα της Νοσοκομείου Άρτας...
Στο Νοσοκομείο βρίσκεται και η νεαρή γυναίκα, η οποία όμως λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν μπορεί με την κατάθεσή της να βοηθήσει το έργο της Αστυνομίας.
Πατέρας και κόρη, ζούσαν ήσυχα στο χωριό της Άρτας, χωρίς να έχουν αντιδικίες με άλλους.
Η εισβολή στο σπίτι τους, δεν μπορεί να ερμηνευθεί εύκολα.
Οι δράστες τουλάχιστον οι δύο, φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους ενώ και οι τέσσερις φορούσαν γάντια.
Οι δράστες αφού βίασαν την κοπέλα, έκαναν άνω κάτω το σπίτι παίρνοντας χρήματα, ποτά και τρόφιμα, αλλά και το κυνηγετικό όπλο.
Κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού, πήραν το κλειδί και έφυγαν. Η κοπέλα, πολλές ώρες μετά κατάφερε να λυθεί και πήγε σε γειτονικό σπίτι, από όπου ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, που διενεργεί την προανάκριση, συνεχίζονται οι προσαγωγές αλλοδαπών που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των Βλαχερνών χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναγνωριστεί κάποιοι ως ύποπτοι ή ως δράστες αυτής της κτηνωδίας, παρότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, που ερευνούν την υπόθεση και ήρθαν σε άμεση επαφή με τη νεαρή κοπέλα, είναι συγκλονισμένοι και όπως αναφέρουν όσοι προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη είναι κτήνη.
«Δεν μπορεί να έχουν κανένα ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους. Δεν θα μπορούσε κανένας φυσιολογικός άνθρωπος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο», λένε οι κάτοικοι του χωριού Γρίμποβου της Άρτας οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία."


www.epiruspost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου