Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Το τέρας βίασε την κόρη του πάνω από 3.000 φορές!


Σοκαρίστηκε ακόμα και η εισαγγελέας με όσα ακούσε στην δίκη του τέρατος Γιόζεφ Φριτσλ. Βάλτε τον στην απομόνωση να σαπίσει.
"Έσβησε το φως-βιασμός". Για να κάνει μάλιστα πιο έντονη την αίσθηση η 33χρονη εισαγγελέας Κριστίν Μπουρκχάιζερ, σηκώθηκε και έσβησε το φως στην αίθουσα του δικαστηρίου. "Άναψε το φως. Ο Γιόζεφ Φριτσλ φεύγει από το υπόγειο". Στο ίδιο ύφος συνέχισε : "Βιασμός. Μπροστά στα παιδιά. Αβεβαιότητα. Γέννηση. Θάνατος. Βιασμός".

Λίγο αργότερα, πήρε ένα κουτί και το άνοιξε. Ζήτησε από...
τους ενόρκους να το μυρίσουν. Ήταν μια καλή ευκαιρία, σύμφωνα με την εισαγγελέα, να νιώσουν οι ένορκοι τη δυσοσμία που επικρατούσε στο μικρό, υγρό, χαμηλοτάβανο υπόγειο του Αμστέτεν, όπου ο 73χρονος, σήμερα, Γιόζεφ Φριτσλ κρατούσε φυλακισμένη επί 24 χρόνια την κόρη του, βιάζοντάς την, όπως έγινε γνωστό μέχρι...3000 φορές. Τα πρώτα χρόνια δεν της μιλούσε καθόλου. Απλώς κατέβαινε στο υπόγειο και τη βίαζε.

Κανείς δεν μπορούσε να δει τι υπήρχε μέσα στο κουτί- παιχνίδια, βιβλία, μπορεί και ρούχα των 7 παιδιών που απέκτησε με την κόρη του Ελίζαμπεθ, το ένα εκ των οποίων πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Όμως, οι εκφράσεις στα πρόσωπα των ενόρκων, δεν άφηναν περιθώριο για αμφιβολία. Η οσμή ήταν δυσάρεστη, δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή. Το κουτί με τα αντικείμενα από το υπόγειο μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με πρωτοβουλία της Μπουρκχάιζερ.
ΝΕΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου